“Прибрали наслідки російського вторгнення”: “Добропарк” під Києвом відкриває сезон лаванди

Приватний дендропарк для сімейного відпочинку “Добропарк” у селі Мотижин, під Києвом. відновив роботу після руйнувань армією РФ. У парку полагодили зруйновану інфраструктуру та готові прийняти відвідувачів на відкриття сезону лаванди.

Про це повідомили у соцмережах “Добропарку”.

У парку відновлять прогулянки та фотосесії з 15 червня. Саме в цей час квітнуть лавандові поля, якими славиться “Добропарк”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З України й сусідніх країн: як українці їдуть на море влітку 2022 року

“Прибираємо наслідки російського “звільнення” та готуємося до відкриття Сезону Лаванди 15.06.
До зустрічі💝 Відбудуємо красу разом💪”, – написали у парку.

Окрім лаванди на локації можна буде побачити розарій та півонії.

“Запрошуємо на відкриття нового сезону Лавандових Полів 15.06 в Добропарку🥀
Вже з наступної середи ви зможете насолодитися цвітінням лаванди, чарівних троянд у розарію та пишними півоніями”, – написали у соцмережах дендропарку.

Також у “Добропарку” облаштували дитячу локацію із батутом та катанням на “плюшках”.

“Цього літа дітям точно не буде сумно😏
Ми запускаємо в роботу різні дитячі розваги, новенький батут та тюбінгову гірку.
Влаштуйте відпочинок для всієї родини”, – написали на сторінці.

Парк працюватиме щодня з 10.00 до 20.00.

Вартість квитків: дорослий – 200 грн, дитячий – 100 грн.

Gazeta.ua також радить завчасно подбати про транспорт, яким добиратись до парку і виїжджати з нього. До парку зручно їхати власним авто. Якщо ви добираєтесь громадським транспортом – уточнюйте розклад маршрутних таксі, які курсують до села Мотижин. В разі необхідності – домовляйтесь про таксі.

“Добропарк” відкрили 2020 року. За короткий час він став улюбленим місцем відпочинку киян та мешканців Київщини. До нього їздили гуляти, знімати фотосесії. Згідно сезону, на локацію їздять дивитись тюльпани, люпіни, лаванду, троянди. Під час окупації Київщини військами РФ, дендропарк у Мотижині зазнав значних руйнувань. У квітні 2022 стало відомо, що там повністю було знищено будинки, транспорт, техніку. Також окупанти вкрали садові інструменти. “Персонал, на щастя, живий та знаходиться у безпечному місці”, – повідомила тоді прес-служба парку “Добропарк”.