Поцілунок з Мадонною і колишній з ножем: з’явилися пікантні подробиці весілля Брітні Спірс

Весілля співачки Брітні Спірс з 28-річним фітнестренером Семом Асгарі можна вважати головною подією шоу-бізнесу цього тижня.

Свято привернуло увагу журналістів. Весілля святкували на віллі Спірс у Каліфорнії. Фото зірка опублікувала в Instagram.

На святі співачка повторила свій легендарний поцілунок з Мадонною, танцювала з гостями у спідньому босоніж у самому лише піджаку, та співала зі своїми подружками нареченої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майже 100 гостей, але нікого з родичів: Брітні Спірс показала перші кадри з весілля

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Madonna (@madonna)

Не обійшлося й без скандалів. Перед самою церемонією на територію вілли пробрався колишній чоловік Спірс, Джейсон Александр, за яким вона була заміжня протягом 55 годин.

Він кричав, що Спірс його запросила і він єдиний чоловік, який її кохає. Охороні вдалося упіймати Джейсона. Пізніше з’ясувалося, що у нього в кишені був ніж.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Fab! (@thatsfabofficial)

Спірс пізніше написала, що це був найяскравіший день.

“Я так нервувала весь ранок, але потім о другій годині мене це осяяло ми одружуємося! У мене була панічна атака, а потім все минулося … Команда, яка зробила з нашого будинку буквально замок мрії, була фантастичною”, – розповіла співачка.

Зірка подякувала гостям за компанію. Окремо слова подяки присвятила Донателлі Версаче.

“Дякую Донателла Версаче за дизайн моєї сукні. Я почувалась такою прекрасною”, – зазначила.

Весілля відбулося 9 червня. На весілля запросили майже100 гостей. Подружжя розділило цей день лише з найближчими друзями. До списків запрошених включили Донателлу Версаче, Мадонну, Селену Гомес, Крістіну Агілеру, Дрю Беррімор, Періс Гілтон, Кеті Гілтон, а також чоловіка світської левиці Картера Реума та інших.