Росіяни обстріляли житлові будинки на Харківщині, є загиблі

За минулу добу обстрілів зазнав Шевченківскький район Харкова.

У результаті постраждалих немає. Про це повідомив 12 червня голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

По області окупанти обстрілювали Харківський район, зокрема Малоланилівську громаду, Чугуївський, Ізюмський райони. У результаті виникали пожежі у приватних будинках, нежитлових приміщеннях та лісосмугах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Просуваємось на Харківщині” – Зеленський про ситуацію на фронті

Вночі боєприпаси окупанті потрапляли у житлові будинки села Безруки, Харківського району. Через обстріли загорівся будинок у Золочівській громаді.

Загалом на Харківщині за добу четверо поранених: троє у Харківському районі, одну особу госпіталізували в Балаклії. Серед цивільних є і загиблі: одна людина у Чугуївському районі та троє у місті Золочів.

Російські обстріли Харкова можуть бути помстою. Загарбники хочуть помститися за провал на основних напрямках наступу.

На території області тривають бойові дії. На Харківському напрямку окупанти намагаються не дати Збройним силам України вийти до держкордону. В районі Ізюма ворог вів штурмові дії на напрямку Пасіка Богородичне, пробує закріпитися на околиці Богородичного. ЗСУ стримують ворога та завдають йому суттєвих втрат.

На Харківщині снаряд влучив у приватний будинок. 11 червня стало відомо, що з-під завалів вилучили тіла двох загиблих чоловіків та двох жінок.