Журналісти “Радіо Свобода” потрапили під російський обстріл на Донеччині

Журналісти видання “Радіо Свобода” потрапили під обстріл російських загарбників у Донецькій області.

Вони їхали на автомобілі, повідомив журналіст Мар’ян Кушнір на своїй сторінці в Facebook та опублікував фото пошкодженого авто.

“Отак буває. “Леська” получила легкі поранення. Подряпини. Цей нерівний бій із 152-міліметровим снарядом машина виграла. Важкі бої тривають на Донбасі, нелегко нині неподалік Бахмута”, – написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог вгатив по Чернігівщині та Сумщині з території РФ

Кореспондент зазначив, що вибуховою хвилею пошкоджено лобове скло. По кузову пройшлися осколки.

“Коли шльопнула ракета, я подумав що все, гайки машині. Ні. Вижила. Винесла нас звідти на швидкості. Несемося далі”, – написав він.

На Донеччині за добу російські окупанти обстріляли 14 населених пунктів. Окупанти завдали 21 удар по області, є загиблі та поранені, повідомила 28 травня Національна поліція.

На Донецькому та Луганському напрямках російський ворог не припиняє штурмувати населені пункти. Головні зусилля противник зосередив на взятті під повний контроль Лимана й спробах покращити тактичне положення поблизу Сіверськодонецька та Авдіївки. Ворог намагається закріпитися в районі Сіверськодонецька. Штурмував у напрямку населеного пункту Устинівка, однак успіху не мав