“Яка армія російська? Бутафорська” – окупанти не можуть втекти з війни (18+)

Перехоплена розмова окупанта зі своєю матір’ю демонструє порядки, які панують у ворожій армії.

Син скаржиться, що обіцяної ротації не передбачається. Розмову опублікували в Головному управлінні розвідки Міноборони України в Telegram.

“Немає такої директиви типу, 90 діб на якійсь єбл*вій спецоперації. Сказали взагалі до року можуть тримати! Тут звільнятися взагалі безглуздо. Он, люди пішли написали ті рапорти, в них зброю забрали, вони сидять в школі четвертий день. Їм у вуха ср*ть, які вони під*раси, зрадники батьківщини, гірше гі*ноїдів. Не чоловіки, ви жінки. Вони сидять і слухають, сподіваючись що звільняться. Але доки в Росію не вибратись, звільнитись неможливо взагалі. А як в Росію вибратися? На кордоні ФСБшники стоять. Вони кожну машину перевіряють до гвинтика. Раптом сховався якийсь утікач”, – розповідає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти почали ґвалтувати жінок у Бєлгородській області: перехоплена розмова

Скаржиться, що в нього немає ідей, як вибратися з України.

“Тут тиждень прожити, можна вже свято влаштовувати. Як мене ця армія заїб*ала, разом з державою їб*чою. Краще б на нас напали, бл*дь”.

На питання матері, а що ж робити, просить звертатись в комітет солдатських матерів, військову прокуратуру.

“Кажи, я розлучаюсь, хвора жінка, у мене один син залишився, поверніть його додому”.

В кінці розмови окупант розповідає, що таки буде писати відмову служити.

“У нас взагалі немає кому йти в наступ. 8 людей беруть село. Проти них 500 людей сидить в бетоні. А вони 8 ідуть взагалі без жодної підтримки. Про що можна говорити? Яка армія сильна російська? Бутафорська”, – констатує.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика!

Російські окупанти збираються дочекатися 30 травня та відмовлятися від війни в Україні. Про це свідчить перехоплена телефонна розмова двох терористів.