Злата Огнєвіч вперше зізналася, чому обрала столичного підприємця на “Холостячці”

Співачка і героїня другого сезону шоу “Холостячка” Злата Огнєвіч вперше розповіла, чому обрала столичного підприємця Андрія Задворного у фіналі.

Також вона зізналася, чи спілкувалася з переможцем романтичного шоу після початку російської агресії. Подробицями поділилася в проєкті “Як ти?”.

За словами Огнєвіч, коли почалася повномасштабна війна, Задворний їй навіть не зателефонував. Однак справами виконавиці поцікавився фіналіст “Холостячки” Дмитро Шевченко та учасник шоу Макс Тарапата.

Зазначила, що досі Задворного, який після закінчення шоу її покинув, не пробачила.

“Зараз у мене остання стадія переживань після болісного розриву. Напевно, ще до кінця я не можу сказати, що я пробачила, але я вже не відчуваю такого суму, жалю і болю, який я відчувала на початку”, – розповіла Огнєвіч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Alyona Alyona вперше розповіла, чому розірвала стосунки з блогером: “Причин декілька”

Також вона вперше сказала, чому обрала у фіналі “Холостячки” саме Задворного.

“Мене привабив тоді оцей емоційний холод. Тому що, в принципі, він мене відштовхував. Якщо інші хлопці проявляли увагу до мене, хотіли сподобатись. То Андрій мені треба було його завойовувати. І ще, в ньому живе таке хлопчисько. А в мене, знову ж таки, напевно, через мою кар’єру, у мене в школі навіть не було стосунків. Я постійно була на вокальних конкурсах, постійно навчалася, постійно я була зайнята співати, співати, музика, працювати. Це, напевно, оця не пропрацьована історія шкільних стосунків в 11 класі, яких у мене не було з таким хлопцем, з яким прикольно літати, стрибати, займатися дайвінгом”, – пояснила співачка.

Фінальний 12-й випуск романтичного реаліті “Холостячка” показали 3 грудня. За серце героїні другого сезону Злати Огнєвіч боролися троє учасників у фіналі: Дмитро Шевченко, Андрій Задворний і Роман Свечкоренко.

У фіналі стало відомо, що Огнєвіч обрала Задворного. Він – 32-річний столичний підприємець. За освітою – юрист. Та довго в професії він не затримався. Задворний купив верстати і відкрив цех із виробництва розвиваючих іграшок для дітей. Зараз його компанія продає іграшки по всій Україні і за кордон.

Після проєкту пара була разом 1,5 місяця.