Український гурт Kalush Orchestra виставив на продаж головний приз Євробачення та рожеву панаму

Український музичний гурт Kalush Orchestra виставив на продаж знамениту рожеву панаму лідера гурту Олега Псюка та головний приз Євробачення. Щоб взяти участь у розіграші панами, достатньо зробити внесок від 200 грн.

Внески приймаються на банківський рахунок Благодійного фонду Сергія Притули у Monobank, повідомляє прес-служба Міністерства культури та інформаційної політики у Тelegram.

«Щоб взяти участь у розіграші панами, достатньо зробити внесок від 200 грн (або від 5 євро) на банківський рахунок Благодійного фонду Сергія Притули у Monobank. Після завершення розіграшу Monobank випадковим чином обере переможця. Кришталевий кубок-мікрофон переможця «Євробачення-2022» отримає учасник, чий загальний внесок на банківський рахунок (або на криптогаманець Фонду) буде найбільшим за час проведення аукціону», – йдеться в повідомленні.

Також на базі NFT-музею MetaHistory відбудеться розіграш 100% унікального цифрового файлу NFT із зображенням мікрофона і Kalush Orchestra. Переможець отримає ексклюзивну зустріч-вечерю з учасниками гурту Kalush Orchestra та можливість взяти участь в аукціоні кришталевого кубка-мікрофона.

KALUSH Orchestra принесли перемогу Україні на Євробачення 2022 і блискуче виступили у фіналі конкурсу. Вся Україна, затамувавши подих, стежила за результатами голосування.

Українська група Kalush Orchestra, яка здобула перемогу на конкурсі Євробаченні-2022, планує вирушити в тур Європою, щоб зібрати кошти на потреби армії України та благодійних фондів.

У Львові гурт Kalush Orchestra відкрив символічну акцію #MomsOfUkraine. Головна її мета – це висловити подяку всім українським матерям, записавши їхні імена на символічній стіні. Цю стіну розмістили біля Медіацентру України на площі Ринок у Львові. Кожен охочий зможе залишити ім’я своєї мами на цій стіні.