Окупанти відкрили «зелений коридор» на Запоріжжі для депортації українців

У Запорізькій області відкрився «зелений коридор» у бік тимчасово окупованого росіянами селища Кам’янське. Він працюватиме з 10:00 до 15:00.

«Сьогодні, 26 травня, з 10:00 до 15:00 відкриваємо зелений коридор для громадян, які виявили бажання виїхати на територію підконтрольну противником в районі с. Кам’янське», – йдеться в повідомленні Запорізької ОВА.

В облдержадміністрації додають, в разі зміни безпекової ситуації коридор буде закрито.

Раніше окупаційному «губернатору» захопленої частини Запорізької області Євгену Балицькому оголосили підозру в колабораційній діяльності. Він використав вторгнення Росії для реалізації своїх політичних амбіцій.

Державне бюро розслідувань (ДБР) активно протидіє зрадникам України серед вищих щаблів влади та викриває тих, хто без докорів сумління готовий співпрацювати з ворогом.

На Харківщині мешканцю окупованого Ізюму заочно оголосили підозру у колабораційній діяльності. Чоловік погодився обіймати посаду в незаконно призначеній російськими загарбниками владі, де займався розподілом «гумдопомоги».

Маріупольська міська рада поіменно назвала дев’ятьох представників партії ОПЗЖ, які співпрацюють з окупаційною владою Росії.