У МВС розповіли, чи варто очікувати нового наступу ворога на Київ та Чернігів

Радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко повідомив, що наразі не спостерігається концентрація російських військ на кордоні України з білоруссю, але загроза атаки у майбутньому залишається.

Про це він сказав у ефірі телемарафону.

“Справді, білоруси зараз ведуть навчання і оголошується про те, що через деякий час знову будуть нові навчання. Поки що ми не бачимо концентрації російських військ на кордоні із білоруссю. І говорити про те, що там найближчим часом існує вірогідність того, що росіяни почнуть якісь атаки зі сторони Білорусі на Чернігів чи то Київ ми не можемо, це не так. Але відкидати, на жаль, в майбутньому це не можна”

— Вадим Денисенко
Радник міністра внутрішніх справ

Раніше ми писали, що в Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ викрито 88 диверсійно-розвідувальних груп. Затримано близько 800 осіб, причетних до диверсійної діяльності.

Також нагадаємо, що коли ЗСУ отримують достатньо зброї матимуть перевагу над противником, вони підуть у контрнаступ і не зупиняться на рубежах ОРДЛО, а відвоюють Луганську і Донецьку області в їх адміністративних кордонах.