Кількість жертв в наслідок стрілянини в школі Техасу збільшилася до 21 особи

За останніми даними, кількість жертв в результаті стрілянини в школі Техасу збільшилася до 21 людини. У поліції встановили, що в результаті отриманих поранених на місці померли щонайменше 19 дітей різного віку та 2 дорослі особи.

У свою чергу президент Америки Джо Байден закликав Конгрес вжити заходів, щоб запобігти новим інцидентам зі стріляниною у громадських місцях, зокрема, у навчальних закладах країни. Про це пише Інтерфакс.

«Як нація, ми повинні запитати: коли, в ім’я Бога, ми збираємося протистояти зброї?», – сказав президент у зверненні до нації після того, як у школі на півдні Техасу в результаті стрілянини загинули, за уточненими даними, 19 дітей та двоє дорослих.

Також Байден відмовив наказ приспустити прапори в країні на згадку про загиблих.

Нагадаємо, за даними губернатора регіону Грега Ебботта, вогонь відкрив 18-річний учень середньої школи Сальвадор Рамос, який перед цим вбив свою бабусю.

Навесні минулого року в Індіанаполісі невідомий відкрив стрілянину біля відділення логістичної компанії FedEx, що надає кур’єрські та поштові послуги. Внаслідок стрілянини восьмеро людей загинули і багато отримали поранення.

А в місті Рочестер, штат Нью-Йорк на одній з вечірок сталася масова стрілянина. Двоє людей загинули, ще 14 отримали поранення.ідок