Окупанти завдали ракетного удару по Кривому Рогу: які руйнування

Вранці 25 травня окупанти завдали три ракетних удари по Кривому Розі. Повідомляється, що крилаті ракети потрапили в промислове підприємство, яке отримало серйозні руйнування. Інформація про постраждалих уточнюється.

У Криворізькому районі вночі знову обстріляли з «Ураганів» Широківську і Апостолівську громади. Апостолове також частково знаходиться без світла. На щастя, постраждалих в результаті удару РСЗВ немає, повідомляє голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

Нагадаємо, вранці 24 травня росіяни обстріляли Дергачівську громаду Харківської області, в результаті чого загинула 69-річна жінка, і ще 1 людина отримала поранення.

Нагадаємо, російська армія робила кілька спроб форсувати Сіверський Донець, але щоразу потрапляла під артилерійський вогонь ЗСУ. Так, 13 травня, українські десантники зруйнували понтонні переправи і знищили понад 70 одиниць техніки противника.

Раніше повідомлялося, що російські війська, ймовірно, відмовилися від спроб великомасштабного оточення підрозділів ЗСУ від Донецька до Ізюма і виходу на адміністративні кордони Донецької області, сконцентрувавшись тепер на битві за Сєвєродонецьк.