Російські агресори щосили намагаються видати поразку в Україні за «перемогу»

Російські окупаційні війська зазнають величезних втрат в війні в Україні. У Кремлі вже серйозно думають над планом Б і як із поразки зробити так звану «перемогу» для свого народу. Про це у своєму інтерв’ю заявив керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

«Вони вже готують своє суспільство до того, що в принципі вихід на адмінкордони (Луганській та Донецькій області, – ред.) та утримання Херсонської області, можливо, навіть частково Запорізької області – це вже є перемога», – каже він.

Він нагадав, що на початку так званої спеціальної операції в Україні в Кремлі так і не озвучили її чітких цілей. Також нічого не було сказано про географічні межі. Тому реалізація через засоби пропаганди плану Б цілком можлива.

«Вони готують собі, як-то кажуть, план Б, щоб виправдатися перед своїми людьми, що ж вони саме тут робили і як їм показати свою перемогу, зробити зі своєї поразки свою перемогу. Це абсолютно не спрацює», – упевнений Буданов.

Читайте також, моряки 106 бригади надводних кораблів каспійської флотилії південного військового округу РФ, що беруть участь у війні в Україні, масово відмовляються від виконання поставлених їм бойових завдань. 

На деяких бойових кораблях Росії через міжнародні санкції замість оригінальних блоків встановили агрегати від побутової техніки китайського виробництва.

У російській армії спостерігається дефіцит контрактників, укладати угоди із агресором та їхати на війну в Україну ніхто не хоче.