Не слід сподіватися, що Путін завтра помре від раку – Буданов

Попри важкі хвороби, серед яких онкологічна, президент Росії Володимир Путін зможе прожити ще кілька років.

Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов в інтерв’ю “Українській правді”.

“Так, ми повністю підтверджуємо інформацію, що у Путіна рак. У нього декілька важких хвороб, зокрема онкологічна. Але сподіватися на те, що Путін завтра помре, не варто. В нього, як мінімум, кілька років ще є. Подобається це нам чи ні, але це правда”, – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Путіна скоїли замах – ГУР

Буданов погодився із тим, що російський диктатор зараз розгублений, але психоемоційний стан Путіна описав ухильно.

“Тут можна дуже багато сперечатися. В якому стані може бути диктатор, який думав, що за три дні захопить всю країну і підніме російський прапор на будівлі адміністрації в Києві. І який третій місяць, проголошуючи, що в нього друга армія світу, не може впоратися, за його ж словами, “з відсталою недодержавою” Україною. Це ж його риторика. От у якому він має бути стані?” – додав Буданов.

У близькому оточенні Путіна бажають його смерті. Багато наближених до диктатора не очікували, що війна пошириться на всю Україну. Думали, що все обмежиться Донбасом. Відповідно, втрати, яких зазнає у цій війні Росія, не були погоджені з олігархами та військовими-високопосадовцями.

В оточенні Путіна зараз активно чи пасивно обмірковують, як посприяти його смерті.