Заяви Медведчука – це інформаційна диверсія в інтересах країни-агресора, – Європейська Солідарність 

Всі “заяви” Медведчука на адресу Петра Порошенка це очевидна інформаційна диверсія в інтересах-країни агресора, – про це йдеться в заяві партії Європейська Солідарність.

“Медведчук, який рятує свою шкуру від відповідальності за свою антиукраїнську діяльність, готовий “заявляти” будь-що про будь-кого. Це далеко не перші “сенсаційні” покази проти Порошенка, їх вже давали Портнов, Деркач, Онищенко, Жванія, Кузьмін та інші російські агенти”, – заявляють в політсилі.

Члени партії Європейська Солідарність говорять, що їм прикро, що в умовах війни Служба безпеки України не розслідує справи про очевидну колаборацію з ворогом деяких генералів СБУ та депутатів Верховної Ради. “І тому справа не у Медведчуку та його “показах”, а в тім, що окремі представники влади, як-от Баканов і Татаров, у надзвичайно складний момент на фронті вдаються до відверто шкідницьких дій порушують принцип внутрішньополітичної єдності”, – заявляють політики.

“Ми і далі наполягаємо на тому, що публічна дискусія між владою та опозицією повернутися на порядок денний може не раніше, ніж завершиться війна. Сьогодні ж маємо спільно працювати на перемогу. Ворог не Порошенко, ворог Путін. Війна чітко показала хто є хто: хто боровся і бореться за Україну, а хто хоче повторення вічних історичних сценаріїв розколу України зсередини. Ми державники і переконані: спроби розпалити в Україні внутрішній конфлікт грають лише на руку Москві. Сьогодні наше спільне завдання зберегти Україну і звільнити українську землю від нашого споконвічного ворога Росії”, – повідомляється в заяві.

Також “Європейська Солідарність” закликала владу зберігати внутрішню єдність як запоруку перемоги.