Квиток в один кінець: моряки РФ відмовляються виконувати накази

Моряки 106-ї бригади надводних кораблів Каспійської флотилії Південного військового округу РФ відмовляються виконувати накази, оскільки кораблі – в аварійному стані.

Через санкції росіяни не можуть повноцінно обслуговувати та ремонтувати навігаційне й дизельне устаткування бойових кораблів, повідомляє пресслужба Головного управління розвідки у Telegram.

Щоб забезпечити плавучість на деяких кораблях, у тому числі носіях крилатих ракет, замість оригінальних блоків росіяни встановили агрегати від побутової техніки китайського виробництва, які придбали за завищеною в кілька разів ціною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Велика Британія збирається відправити в Чорне море військові кораблі – ЗМІ

“Тепер кожен вихід у море обізнані з “імпортозаміщенням” окупанти сприймають як квиток в один кінець. Адже він може стати для них останнім та ще й призвести до екологічної катастрофи в регіоні”, – повідомляє розвідка.

Командування флотилії, побоюючись перевірок та звинувачень у розкраданні виділених на закупівлю запасних частин коштів, віддало розпорядження всіляко приховувати факти небоєздатності корабельного складу. Винних у витоку цієї інформації погрожують звинуватити в державній зраді та засудити до 15 років.

Окупанти вирішили таємно написати колективні листи президенту РФ Володимиру Путіну та міністру оборони Сергію Шойгу, в яких розкрити всі фінансові махінації командування.

В Одеську акваторію увійшов новітній російський військовий корабель “Адмірал Макаров”. Судно може стати флагманом Чорноморського флоту Російської Федерації замість потопленого Україною ракетного крейсера “Москва”