Британський популярний музикант присвятив пісню українському гурту «Антитіла»

У неділю, 22 травня, на концерті у Падуї (Італія) британський співак та музикант Джеймс Блант присвятив пісню гурту «Антитіла», чиї музиканти змінили музичні інструменти на зброю.

«Я присвячую цю пісню особливим музикантам, які залишили свої гітари та клавішні і взяли до рук зброю, щоб захищати свою країну. І зараз на цьому концерті знаходиться їхній менеджер. Ця пісня для них. Вона називається The Greatest», — сказал Джеймс Блант зі сцени.

У свою чергу гурт «Антитіла» опублікував відео з концерту на своїх сторінках у соціальних мережах. І подякував Джеймсу Блант за підтримку.

«Джеймсе, ти неймовірний! Дякую за цю підтримку!», — написали вони і поділилися цитатою із пісні The Greast, яку виконав Джеймс Блант.

So be the young, the brave, the powerful

‘Cause the world is standing waiting for someone to come and change it

Yeah, be the young, the brave, the powerful

‘Cause we need a soul to save us

Need someone to be the greatest.

Переклад:

Тож будь молодим, сміливим, могутнім

Тому що світ стоїть і чекає, коли хтось прийде і змінить його

Так, будь молодим, сміливим, могутнім

Бо нам потрібна душа, щоб врятувати нас

Потрібен хтось, щоб бути найвеличнішим.

«Дуже сильні слова для нас!», — подякували учасники гурту «Антитіла».

Одночасно, на своїй сторінці в Instagram лідер гурту «Антитіла» поділився фото менеджерки гурту Анни Долинської разом із Джеймсом Блантом на концерті у Падуї.

Раніше Гурт «Антитіла» та Ed Sheeran випустили спільну пісню. Прем’єра пісні та кліпу відбулася 2 травня.

Нагадаємо, відомий британський інді-рок-гурт Florence + The Machine випустив кліп на пісню Free. Його зняли в Києві до війни та присвятили українській стійкості.

Французький дует Madame Monsieur, який відомий своєю участю в Євробаченні-2018, випустив кліп «Новини від Тані» про війну в Україні.

А легендарний британський рок-гурт Pink Floyd вперше з 1994 року випустив нову пісню. Вона буде присвячена підтримці українського народу.