Ракетний “приліт” у Малин: розповіли про загиблих

Чотири російські ракети, які летіли на Малин в Житомирській області 22 травня, збили засоби протиповітряної оборони, але кілька долетіли в район залізничної станції.

Одна людина загинула, є поранені, повідомив голова обласної військової адміністрації Віталій Бунечко в телемарафоні “Єдині новини” 22 травня, передає Gazeta.ua.

“Близько 13:40 в містечко Малин, яке на кордоні з Київською областю, був приліт крилатих ракет. Хочу сказати, що в п’ятницю (20 травня. – Gazeta.ua) відбувся обстріл Малина, тієї ж залізничної станції, коли було пошкоджено близько 130 будинків, п’ять з яких (тепер. – Gazeta.ua) взагалі не придатні для житла. І сьогодні в те саме місце.

Ми тільки почали допомагати людям відновлювати, вставляти вікна, латати дахи. Сьогодні знову руйнування. Можливо, думають, що в нас не вистачить скла чи шиферу. То я запевняю ми будемо відновлювати. Але сьогодні ми можемо казати про одну загиблу людину і про поранених людей, деякі з них працівники залізниці. Гатять по залізничній інфраструктурі”, – сказав Бунечко.

Доповнюється…