Українські воїни вдарили по окупантах на півдні: знищили “Град”, танки та особовий склад

Українські захисники в південних регіонах за добу знищили 36 російських окупантів, три танки Т-72, реактивну систему залпового вогню “Град” та автомобільну техніку.

У Миколаївському і Херсонському напрямку загарбники продовжують укріплювати свої позиції. Активних наступальних дій поки немає, повідомляє Оперативне командування “Південь”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Херсонщині окупанти хваляться місцевим своїми “успіхами”

Окупанти продовжують обстрілювати українські війська і населені пункти з мирними жителями, здійснюючи близько 70 обстрілів на добу.

“Такі дії використовуються і як елемент залякування цивільних, і як спроби дискредитувати Збройні Сили України”, – йдеться в повідомленні.

По передмістю Миколаєва з настанням темряви знову вдарили реактивні системи залпового вогню. Постраждалих немає.

По Одеській області ворог здійснив дві ракетні атаки із застосуванням авіації, в результаті чого був зруйнований пляжний туалет.

Трохи пізніше окупанти завдали удару по промисловому підприємству з добривами. Стався вибух і виникла пожежа. Нхто не постраждав.

У прикордонній зоні з Придністров’ям ситуація стабільна і контрольована.

На Херсонщині російський ворог здійснює провокативний обстріл тимчасово захоплених населених пунктів.

Він імітує вогонь начебто з боку Збройних сил України, повідомило Оперативне командування “Південь”.

“Розвертаючи озброєння з імітацією напрямку вогню з боку Збройних Сил України, рашисти ще й застосовують обладнання протиповітряної оборони, збивають свої ж ракети і видають це за обстріл цивільного населення силами ЗСУ”, – йдеться у заяві.