На території РФ зросла кількість підпалів військкоматів

Майже по всіх містах РФ зросла кількість підпалів військкоматів. Насамперед це пов’язано з побоюваннями громадян про можливе оголошення загальної мобілізації. Про це повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Олексій Громов на брифінгу у медіа-центрі «Україна», повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«З початку повномасштабної російсько-української війни в Росії зафіксовано не менше 12 випадків навмисного підпалу військкоматів.

Тільки за останній тиждень таких випадків було 5: у Ростовській, Рязанській областях, а також у Волгограді та Омську», – йдеться у повідомленні.

Громов також додав, що противник продовжує поповнювати свої втрати.

«За наявною інформацією, продовжується формування зведених батальйонно-тактичних груп Тихоокеанського та Північного флотів у пунктах постійної дислокації 40-ї окремої бригади морської піхоти, Петропавловськ-Камчатський, та 200-ї окремої мотострілецької бригади, Печенга, відповідно. На базі навчального центру підготовки молодших спеціалістів південного військового округу Молькіно здійснюється підготовка особового складу для доукомплектування з’єднань та військових частин 49-ї армії», – розповів він.