Полякова розповіла про зустріч з біженкою з Ірпеня: “На її очах вбили чоловіка”

Виконавиця Оля Полякова розповіла, як у Туреччині випадково зустрілася з жінкою з Ірпеня. Після почутого від неї артистка не змогла стримати сліз.

Жінка розповіла, що перший час перебувала разом з чоловіком і дитиною в Ірпені. Після того, як окупанти на її очах вбили чоловіка, вирішила рятуватися від війни за кордон. Цією історією поділилася Полякова в програмі “Зірковий шлях”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кремлівська пропагандистка Собчак використала Олю Полякову – “Рагу.лі”

У Туреччині, куди співачка поїхала на благодійний матч, вони і зустрілися. За словами зірки, жінка підбігла до неї, коли почула українську. Біженка розплакалася і кинулася в обійми виконавиці. Вони обіймалися і разом плакали близько 10 хв.

“Ця жінка з Ірпеня вивезла звідти 15-річну доньку, чоловіка вбили у неї на очах. Він був тренером з боксу. Я запитала: “А що було потім?”. Вона каже: “Я не буду вам нічого розповідати, тому що там було страшно. Все, що ми пережили”. Тобто вона не захотіла згадувати і розповідати мені. Але плакала вона… Просто немає слів. Можна тільки обійняти і сказати “Тримайся”. Те, що люди пережили, які втрати, які жахи. Це неможливо”, – сказала Полякова.

Поки українські військові відважно захищають Україну й життя мільйонів українців від російської навали, волонтери, небайдужі та їхні близькі допомагають усіма можливими способами. Зокрема мотивують і підбадьорюють.

Теплими словами підтримати українських захисників вирішили й артистки Юлія Саніна, Настя Каменських, Леся Нікітюк, Оля Полякова, Даша Астаф’єва та інші