Готуються до загострення: російські військові в Калінінграді вивозять сім’ї вглиб РФ

Військовослужбовці в Калінінградській області Росії вивозять сім’ї та майно вглиб країни.

Дехто з них не розуміє причин таких розпоряджень, повідомив журналіст Роман Цимбалюк в Тelegram 19 травня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військовослужбовці з РФ масово пишуть рапорти на звільнення – журналіст

У зв’язку із заявами найвищого військово-політичного керівництва Росії та позицією Заходу командування 11-го армійського корпусу готується до загострення ситуації в області.

“Керівний склад 11-го АК і певних підлеглих військових частин вивозить сім’ї разом зі своїм майном углиб Росії. До того ж як завжди, підлеглий особовий склад ні про що не інформують, тому військовослужбовці, які знають про вивезення сімей командування, здивовані”, – написав Цимбалюк.

Боротьба за владу почалася в Генштабі Російської Федерації. Пробуксовування “спецоперації” лише посилило приховане протистояння всередині російського генералітету. Зокрема, у Генеральному штабі ворога, за даними української розвідки.

Розбіжність і прихована конкурентна боротьба між групами в Генштабі РФ були ще задовго до початку війни в Україні. Але останні провали та спроби інших центрів сили в російських владних колах покласти на військових всю повноту відповідальності за невдачі призвели до різкого загострення протистояння, пояснили в ГУР.