В Одесі потролили Захарову за її слова про військову техніку на кіностудії

В Одесі “підтвердили” слова представниці міністерства закордонних справ Російської Федерації Марії Захарової про військову техніку на території кіностудії імені Олександра Довженка.

Це автомобіль часів Другої світової війни, пожартував речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук 19 травня в ефірі національного телемарафону, передає Gazeta.ua.

“Я б хотів відповісти Захаровій, що підтверджую її слова. Там дійсно є військова техніка – раритетний автомобіль часів Другої світової війни, який використовується для знімання фільмів. Зараз ми очікуємо поповнення російських трофеїв, щоб знімати фільми про нашу українську перемогу”, – потролив Братчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захарова погрожує Фінляндії за вступ до НАТО

Росіяни вже не вперше анонсують щось, “притягнуте за вуха” до якихось військових справ, щоб створити собі інформаційне алібі, а потім завдати ракетного удару.

Раніше в соцмережах з’явилася інформація про те, що жителі прилеглих висотних житлових будинків на Французькому бульварі нібито масово залишають свої квартири через дислокацію на кіностудію зброї та установок протиповітряної оборони.

Чорноморський флот Російської Федерації продовжує блокувати порт в Одесі. Водночас залишається імовірність завдання ворогом ракетних ударів із території тимчасово окупованого Криму. Росіяни також застосовують стратегічну авіацію. В області постійно триває контрдиверсійна робота.