Загарбники знову обстріляли Харків та область – є постраждалі

У четвер, 19 травня, російські загарбники о 4:00 обстріляли Київський район Харкова.

Снаряд влучив у котельню Інституту проблем ендокринної патології. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

За попередніми даними, постраждалих через обстріл у місті немає. Однак внаслідок обстрілу села Циркуни пошкоджено два приватні домоволодіння.

Вночі госпіталізували 63-річну жінку, поранену внаслідок обстрілу в Лозівському районі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Чому б Путіну не піти на Аляску? Теж колись “исконно русские территории” – як зараз живуть люди в розстріляному росіянами Харкові

За добу терористи атакували Циркуни, Прудянку, Вільхуватку. Там постраждали троє цивільних. Вчора вдень знову обстріляли Салтівку та П’ятихатки, де також троє постраждалих.

Загарбники намагаються утримати зайняті рубежі на Харківському напрямку та провести контратаки. Однак українські захисники завдають ворогу великих втрат.

В Ізюмському напрямку противник з артилерією вів наступальні дії у районі Великої Комишувахи. Однак там також зазнали втрат і відступили.

Російські загарбники вперше обстріляли село Цапівка Золочівського району Харківської області. Артилерія окупантів влучила в місцеве сільгосппідприємство 18 травня близько 7:00.