Росіяни вдарили по Луганщині з авіації: багато загиблих

На Луганщині російські окупанти активно застосовують авіацію. Найбільших пошкоджень зазнав Сіверськодонецьк і населені пункти Попаснянської громади.

18 травня в місті загинули четверо осіб, поранені ще троє, повідомив у четвер голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

“Сіверськодонецьк обстрілювали із самого ранку. Подекуди через потужні обстріли рятувальники не в змозі були виїхати на місця займань по дві години. Пошкоджені щонайменше вісім будинків, деякі із них палали, горіли цілі під’їзди. Четверо людей загинули в старих районах міста”, – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни кинули своїх поранених вмирати на полі бою біля Білогорівки

Тіла двох жінок без ознак життя знайшли після обстеження квартири, куди вранці потрапив ворожий снаряд. Поблизу одного з будинків загинув чоловік, на цій же вулиці під вогонь росіян потрапили жінка й чоловік. Перша загинула на місці, чоловіка з осколковими ураженнями госпіталізували. Ушкоджень зазнали ще двоє людей – осколкові поранення та контузія. У Лисичанську жінці відірвало руку.

“Також стало відомо про трьох осіб, які загинули раніше – це жителі Білогорівки та Попасної. 18 травня росіяни застосували авіацію задля руйнування цивільних об’єктів у районах населених пунктів Лоскутівка, Катеринівка та Оріхове. Здійснювали штурмові дії в районі Устинівки та Золотого-4, успіху не мали. Населені пункти мають чисельні руйнування. Пошкодження будинків також зафіксовані у Врубівці, Нирковому та Комишувасі”, – додав Гайдай.

У Лисичанську вчора вдень росіяни знеструмили потужну електропідстанцію. Вся область залишилася без світла.