Морські піхотинці США вантажать для України гаубиці M777 та боєприпаси: показали фото

Сполучені Штати Америки відправляють в Україну нову партію гаубиць M777 та боєприпасів.

Морські піхотинці готують потужну підтримку для наших військових у рамках в рамках безпекової допомоги, повідомив Генштаб Збройних сил України у Facebook 19 травня.

Українське командування відреагували на новий допис Пентагону. У ньому йшлося про відправлення нової партії зброї в Україну.

На фото можна побачити, як американські військові вантажать гаубиці. Ними захисники України будуть давати російським окупантам відсіч.

“Збройні сили України вдячні за підтримку. Міністерство оборони США офіційно повідомляє, що морські піхотинці Корпусу морської піхоти США готують буксировані 155-мм гаубиці M777 до відправлення разом з іншими засобами забезпечення та боєприпасами в рамках безпекової допомоги США Україні”, – зазначили у Генштабі.

Сенат США схвалив пакет допомоги Україні в розмірі $40 млрд. Це рішення підтримали більшістю голосів під час процедурного голосування 16 травня. Очікувалося, що Сенат 18 травня остаточно ухвалить закон. І, якщо не внесуть змін, його підпише президент США Джо Байден.