На Запоріжжі “винахідливі” окупанти вигадали схему втечі додому

Російські окупанти бояться загинути на війні в Україні та все частіше намагаються знайти спосіб повернення додому.

На Запоріжжі загарбники заради порятунку своїх життів стали вигадувати проблеми зі здоров’ям, повідомила обласна військова адміністрація в Telegram 15 травня.

Зазначається, що у лікарні тимчасово окупованого Мелітополя зараз перебувають окупанти з діагнозом “затискання хребта”. Росіяни стверджують, що така проблема у них виникла через важкі бронежилети. І тепер вони просять, щоб їх звільнили від участі у бойових діях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Запорізькому напрямку росіяни пиячать і розстрілюють своє

Така поведінка окупантів свідчить про те, що вони не хочуть воювати. А отже, у моральному протистоянні українські захисники вже перемогли, пояснили в ОВА.

“Нам залишилося виграти фізичну війну і відсунути російських військових за кордон України. Ми обов’язково дійдемо до цієї мети як би складно і важко нам не було”, ідеться в повідомленні.

Раніше повідомляли, що російські військові на Запоріжжі змінили тактику, намагаючись наступати на сході України. Вони аналізують тактику Збройних сил України, шукають їхні слабкі місця, проявляють обережність.

Противник намагається завдавати втрат підрозділам Сил оборони, проводить перегрупування та посилення своїх військ, нарощує систему вогневого ураження та матеріально-технічного забезпечення.