На окупованій Луганщині мітингують дружини “мобілізованих”: їх чоловіків кинули російській військові

У тимчасово окупованих Ровеньках Луганської області дружини “мобілізованих” місцевих чоловіків вийшли на мітинг.

Жінки говорять, що їх чоловіків російські військові кинули на полі бою. Вони вимагали зустрічі з ватажком “ЛНР” Леонідом Пасічником. Про це повідомив український журналіст Денис Казанський у Telegram-каналі.

Жінки влаштували мітинг під місцевим військкоматом. За їхніми словами, чоловіків “мобілізували” як резервістів, а згодом відправили на війну та кинули на полі бою без прикриття. Це сталося на Харківському напрямку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали розмір хабаря, яким можна відкупитися від призова в окупантів

Жінки вимагають розголосу ситуації, а також намагалися добитися зустрічі з главою “ЛНР” Пасічником. Їм вдалося поговорити телефоном з якимось “воєначальником” або так званим чиновником.

“Командування не знає, що вони там перебувають. Російські війська поїхали, наших резервістів кинули… Ви вночі міцно спатимете, а ми під військкоматом”, розповіли жінки по телефону.

Водночас Казанський наголосив, що старання жінок з “ЛНР” марні, адже Пасічник нічого не вирішує.

“Рішення ухвалюються в Росії. І як я вже не раз писав жителі Донбасу для російської влади просто дешевий витратний матеріал, який нікому не шкода”, зазначив він.

Співробітники Федеральної Служби безпеки Росії в окупованому Луганську силоміць мобілізують чоловіків. Цих людей використовують як прикриття для російських військових.