Окупанти з двох причин діють жорстоко в Україні – Бундестаг

У Бундестазі назвали дві причини, чому російські окупанти діють так жорстоко в Україні.

Зокрема, їх розлютило те, що їм в Україні не раді, заявив член зовнішньополітичного комітету Бундестагу, полковник у відставці Родеріх Кізеветтер в інтерв’ю DW.

“По-перше, для них став повною несподіванкою той опір, який їм чинила Україна, яка не бажає ставати частиною Росії й відстоює свою незалежність. А друга причина – російських солдатів жахливо розлютило, що їм, виявляється, в Україні не раді”, – сказав Кізеветтер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія готує інформаційну атаку на “Азов” за участі заляканих батьків

За словами полковника у відставці, через це окупанти почали виконувати завдання президента РФ Володимира Путіна – “знищити українську націю”.

“Путін сказав, що майбутнє державне утворення не має називатися Україною. Тому і солдати переконані в тому, що їм треба знищувати націю. І це жахливо. Але інакше, крім як такими двома, можливо, не вичерпними причинами, я це (жорстокість росіян – ред.) пояснити не можу”, – заявив він.

Росіяни підтримують агресію проти України і не дуже переживають за померлих на війні родичів. За допомогою штучного інтелекту вдалося розпізнати сотні вбитих російських окупантів і написати тисячам їх друзів та рідних соцмережах. Але всі вони реагують байдуже на смерть російський військових.