ЗСУ затрофеїли новітню техніку й боєприпаси в осетинців: показали фото

128-ма окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада у взаємодії з іншими підрозділами ЗСУ продовжує бити ворога й звільняти окуповані українські землі.

Під натиском вогню росіяни втекли зі своїх позицій, кинувши практично неушкоджену новітню БМП-3 з повним боєкомплектом, документи, особисті речі та зброю – гранатомети, міни, вогнемет, повідомили на Facebook-сторінці бригади.

“Як вказують документи, раніше тут стояли солдати росармії з військової частини 43057, що базується в Північній Осетії – Аланії, місто Владикавказ, селище Спутник”, – сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дніпровська тероборона відбила наступ ворога й захопила трофеї: фото

“Рабочая тетрадь командира отделения Мамаева Р. М.” та “Журнал учета боевой подготовки” вказує прізвища командирів та особового складу, починаючи від Південного військового округу РФ до мотострілецького батальйону військової частини 43057.

А “Сопроводительный лист на перевозку материальных ценностей”, датований 21 листопада 2021 року, фіксує кількість боєприпасів та прізвище відповідальних за БМП-3.

Трофейна бойова машина піхоти своїм ходом уже доїхала в один із підрозділів 128-ї бригади і битиме своїх колишніх господарів.

Окрема бригада територіальної оборони міста Харкова продовжує завдавати втрат ворогу.

Бійці бригади із гранатометів знищили плавучий бронетранспортер МТЛБ та ворожий танк. Також наші захисники захопили трофеї представників російської армії.