Окупанти активізувалися на Слобожанському та Донецькому напрямках

Росія продовжує бойові дії у Східній операційній зоні, веде обстріли уздовж всієї лінії зіткнення та у глибині оборони українських військ.

Найбільша активність окупантів спостерігається на Слобожанському та Донецькому напрямках, повідомив 14 травня Генеральний штаб Збройних сил України у Facebook.

“Зберігається загроза завдання ворогом ракетно-бомбових ударів по військових та цивільних об’єктах на території України”, – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генштаб повідомив останні новини з передової

На Волинському та Поліському напрямках противник активних дій не проводив. До семи батальйонів зі складу збройних сил Білорусі продовжують виконувати завдання з прикриття українсько-білоруського кордону. Продовжується вивезення військової техніки та майна збройних сил Російської Федерації з території Республіки Білорусь.

На Сіверському напрямку противник забезпечує посилену охорону ділянки українсько-російського кордону в Брянській та Курській областях РФ.

Російські окупанти обстріляли з артилерії цивільну та військову інфраструктури у районах населених пунктів Довгеньке, Долина та Гусарівка на Харківщині. Ворог провів повітряну розвідку в Ізюмі, Капітолівці та Діброві. Використав для цього безпілотник “Орлан-10”.