Втоплена техніка, росіяни гниють біля річки: показали Чорнобаївку-2

Українські воїни 80 окремої десантно-штурмової бригади зруйнували понтонні переправи та вдев’яте завадили російським окупантам форсувати річку на східному напрямку.

Про це повідомили у п’ятницю.

Артилеристи-десантники, працюючи в щільній взаємодії з розвідкою, знищили щонайменше 73 одиниці техніки, в тому числі: танки Т-72, БМП, бойові машини десанту, бронетранспортери, вантажні автомобілі та іншу спецтехніку.

Не дивлячись на серйозні втрати, ворогу вдалось прорватись і переправити на другий берег частину своїх сил, закріпившись на північній околиці одного з населенних пунків.

Тут в хід вступили штурмові підрозділи 80-ї бригади.

Запеклі важкі бої тривали близько двох діб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін хворий, у нього рак – головний розвідник Буданов

Завдяки професіоналізму у користуванні Javelin і NLAW, українські бійці добре дали “по зубах” окупантам, які тікаючи вирішили залишити зброю та майно.

“Зруйнувавши ворожий задум форсування річки для подальшого наступу, десантники знищили цілу батальйонно тактичну групу загарбників.

Тепер і від російської мотострілецької бригади, що вирішила ступити на нашу землю, залишилась лише згоріла і втоплена техніка й розкидані тіла, що довго гнитимуть на березі річки, яка стала свідком подвигу львівських десантників. Така доля чекає всіх окупантів”, – пишуть.

Бійці 80 бригади висловлюють щиру братерську подяку віськовослужбовцям інших підрозділів ЗСУ.

“Що бились пліч-о-пліч , допомагаючи вогнем. Це спільна перемога українського війська.

Слава Україні! Слава Збройним Силам України! Разом до перемоги!”, – звертаються.

У Білогоровці на Луганщині українські воїни знищують понтонні переправи загарбників. Область атакують регулярна армія РФ, кадировці, вагнерівці та бойовики “ЛНР”.