Російські загарбники відводять свої війська від Харкова

На Слобожанському напрямку противник відводить свої підрозділи від Харкова. Намагається не дозволити бійцям Сил оборони зайти в тил російського угруповання військ у Ізюмі.

Загарбники обстрілювали позиції наших військ в районах сіл Петрівка, Питомник, Руські Тишки та Тернова, повідомляється у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ.

У Кобринському районі Брестської області та Лідському районі Гродненської області Білорусі продовжуються збори військовозобов’язаних. Вони є частиною перевірки Збройних сил РБ

На Волинському та Поліському напрямках активних дій ворога не було. Основні зусилля противник зосередив на прикритті державного кордону в Брестській та Гомельській областях Білорусі.

Небезпека ракетно-бомбових ударів з Білорусі зберігається.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наступні тижні будуть надзвичайно складними – Резніков повідомив про нову фазу війни

На Сіверському напрямку російські загарбники посилюють охорону ділянки українсько-російського кордону в Брянській та Курській областях. Звідти ворог з артилерії обстріляв цивільні об’єкти на території Сумської області. Росіяни завдали авіаудару по селу Товстодубове Шосткинського району Сумської області.

Під час відступу росіяни підірвали три мости через річку Сіверський Донець у районі сіл Рубіжне й Старий Салтів у Харківській області. Ці мости багато важили для контрнаступу Збройних сил України.