Окупанти здаються у полон та мріють про обмін: СБУ оприлюднила нову розмову

Російські окупанти продовжують здаватися у полон українській армії. Один з загарбників, який символічно 9 травня здався в полон ЗСУ, тепер хоче додому і сподівається потрапити до «обмінного списку».

Окупанта більше турбує власна доля, а не кількість жертв через війну в Україні, відзначили в прес-службі СБУ.

Військовий та його співслуживці не замислюються, що від їх вторгнення в Україну вже постраждали безліч українських дітей, а 225 – убито. Він радить дружині разом із рідними інших полонених об’єднатися.

«Треба, щоб ви почали штурмувати нашу частину, де ми служимо, щоб нас подали в списки на обмін. Тому що ми рахуємось як безвісти зниклі. Змовтеся якось і дайте їм по балді», – каже окупант.

Слідчі СБУ документують усі його покази, і загарбник відповідатиме за свої дії перед законом.

Російські солдати розлючені своїми командирами та путіним, які посилають їх на смерть, йдеться у нових телефонних розмовах загарбників, які вдалося перехопити СБУ.

Служба безпеки України публікує докази, що дехто з «мирних мешканців» Росії закликає своїх солдатів вбивати та катувати українських дітей.

Українська розвідка перехопила розмову російського загарбника, у якій він ділиться враженнями від військового параду, та називає путіна «старим маразматиком».