Миколаївські вогнеборці загасили 5 пожеж після обстрілів РФ

Російські обстріли спричинили 5 пожеж на Миколаївщині за минулу добу. Українські рятувальники оперативно ліквідували займання, повідомило Головне управління ДСНС у Миколаївській області.

Вогнеборці Галицинівського загону пожежної охорони двічі гасили хвойний настил на територіях Балабанівського та Галицинівського лісових господарств. 

Горіння оперативно ліквідовані, не допущено розповсюдження пожежі на більшу площу та на верхівки дерев. Відстань, яку пройшов вогонь склала понад 1,5 га. 

Ще одну пожежу хвойного настилу, дерев, чагарників, сухої трави на відкритій території площею 0,2 га ліквідували вогнеборці 5 державної пожежно-рятувальної частини у Корабельному районі м. Миколаєва. Спричинили  займання  ворожі обстріли. 

Також через потрапляння боєприпасів та їх уламків, внаслідок ворожих обстрілів, зафіксовано 2 пожежі у Миколаєві. У Корабельному районі горів металевий вагончик на площі 30 кв. м, в Інгульському – покрівля будівлі на площі 3 кв. м. Усі пожежі ліквідовано. Через обстріл першого об’єкту постраждало четверо осіб.