Загарбники готують провокації під Черніговом. Перекинули артилерію під Брянську область

На Сіверському напрямку тривають заходи посиленої охорони ділянки українсько-російського кордону в Брянській та Курській областях.

Ворог перекинув у прикордонні райони Брянської області додаткові підрозділи артилерії. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лукашенко лякає новою ракетою, яку погодив Путін

“Здійснює нарощування провокаційних обстрілів населених пунктів Чернігівської області поблизу державного кордону України”, – йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що в Чернігівській області біля кордону з Республікою Білорусь запровадили додаткові тимчасові обмеження. Низка заборон діє на відстані до 20 км від кордону в межах Корюківського, Чернігівського, Новгород-Сіверського контрольованих прикордонних районів області.

У Білорусі оголосили раптову “перевірку” військ. Для здійснення авіанальотів проти України російська армія використовує практично всі аеродроми Білорусі. З Білорусі авіація РФ бомбардувала військові й цивільні цілі, обстрілювала територію України ракетами, здійснювала десантування, використовувала гелікоптери.