Ворог продовжує наступ на Лиманському напрямку, але зазнає великих втрат, – голова Донецької ОВА

Російські окупанти продовжують активний наступ на лиманському напрямі. Але вони зазнають нищівних втрат. На цьому наголосив голова Донецької ОДА Павло Кириленко в ефірі Національного телемарафону.

«Ситуація в області складна, втім, контрольована. Наступ ворога – Лиманський напрям, але всі його спроби форсувати річку і просунутися поки не успішні, ворог зазнає нищівних втрат. Але все ж таки спроби не припиняються, і я впевнений, що не припинятимуться, поки ми його повністю не знищимо», – повідомив голова області.

Він додав, що на лінії фронту з боку окупантів тривають постійні обстріли з важкої артилерії та авіації. Також окупанти завдають ударів по населених пунктах, які відносно віддалені від лінії фронту. Йдеться про такі міста як Слов’янськ, Краматорськ, Покровськ та Селидове.

«Коли ми дивимося статистику – немає жодного населеного пункту (в області, – ред.), який би не був обстріляний. Найгаряче – це Авдіївка, що обстрілюється практично цілодобово, Вугледар, Торецька громада – це за цю добу», – уточнив Кириленко.