Голова обладміністрації прокоментував вірогідність наступу росіян на Одещину

Російські війська нанесли ракетний удар по Одещині. Водночас через низький моральний стан окупантів знижується вірогідність їхнього наступу на область.

Про це сказав голова обласної військової адміністрації Максим Марченко.

“Сьогодні вдень ворог наніс ракетний удар по одному з районів нашої області. На щастя, постраждалих та руйнувань немає. Наразі існує підвищена загроза ракетних ударів.

Ворог намагається зруйнувати нашу інфраструктуру, щоб унеможливити її подальше використання. Але підрозділи протиповітряної оборони завжди готові захистити Одещину від ворожих атак”, – сказав.

Марченко закликав не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ звільнили населений пункт у Харківській області

“У сусідній області тривають напружені бойові дії, але ворог не має достатньо сил та засобів для ведення наступальних дій. Також спостерігаються низький моральний стан окупаційних військ, що знижує вірогідність наступу. Тому всі вони будуть знищені.

Разом до перемоги. Все буде Україна”, – заявив голова адміністрації.

9 травня російські війська обстріляли Одеську область з ракетного комплексу “Бастіон”. Стріляли з тимчасово окупованого Криму.

8 травня випустили по Одесі три ракети з літаків з боку Чорного моря. Одну з ракет збила ППО. Від обстрілу поранення отримала молода дівчина.

Росіяни хочуть зруйнувати логістику в Одеській області.