В Україні відкриють офіс американської газети The Washington Post

Американська щодення газета The Washington Post відкриває бюро в Україні.

Новий підрозділ, офіс якого розташовуватиметься в Києві, очолить Ізабель Хуршудян. А головним кореспондентом українського бюро став Макс Берак, йдеться на сайті The Washington Post.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Антивоєнні новини та критика Путіна – російський сайт Lenta.ru зламали

“Багато місяців газета “Пост” присвячувала значні ресурси для висвітлення зростаючої напруженості на російському кордоні України і, в кінцевому рахунку, подальшого російського вторгнення”. Коли війна вступить у затяжну фазу, бюро дозволить нам вести інтенсивне інформування безпосередньо з місць подій і гарантувати, що ми продовжуватимемо забезпечувати відмінну й авторитетну журналістику, на яку розраховують читачі по всьому світу”, – сказав редактор закордонних справ Дуглас Джель.

Хуршудян є колишньою кореспонденткою московського бюро. Вона робить репортажі в Україні із січня. Берак – колишній голова бюро Найробі, працює в Україні вже два місяці.

Вони керуватимуть командою, що складається з українського репортера Девіда Штерна, а також кореспондентів, фотографів і відеожурналістів, що приїздитимуть на ротації.

Американський журнал Time вперше в історії вийшов з обкладинкою українською мовою. Видання розмістило фото майбутньої обкладинки березневого номера журналу у Twitter.