П’яний Лепс приїхав на Донбас до російських окупантів

Прихильник Путіна, російський артист Григорій Лепс приїхав до окупантів в ОРДЛО.

Відео з’явилося в мережі в середу.

У машині росіянин співає пісню Володимира Висоцького “Рыцарский турнир”, позаду на сидіннях – герби РФ.

“Эй, пацаны, мы приехали поддержать ребят, попеть. Зайдем в госпиталя, проведаем ребят. Подарим пластинок, раздадим денег”, – говорить Лепс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін плаче за унітазами, чмоня на танку: мережі рясніють фотожабами про парад у Москві

Із Лепсом їхали окупант у камуфляжі і жінка на задньому сидінні.

“Шо там внєпалітікі по лєпсу в караоке. Старий алкаш їде поддєржать пацанов, які прийшли з війною в Україну вбивати українців! Думав, він просто алкаш, а він ще і підор. Так і запишем”, – коментує начальник департаменту патрульної поліції Національної поліції України Євгеній Жуков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лорак після повернення чкурнула назад у Москву до “кримнашиста” Лепса

“До Києва приїжджав Боно, а сьогодні на Донбас приїхав Лепс. Виступити перед окупаційними військами. Відчуйте різницю. Судячи по відео, яке він виклав у себе, Лепс вже бухий. Цікаво, в цей раз у нього теж штани спадуть під час виступу?” – пише політтехнолог Олексій Голобуцький.

Григорій Лепс є прихильником російської агресії проти України. Внесений у базу сайту “Миротворець”. Позаторік виступав в окупованому Донецьку на центральній площі міста.

Також виступав в окупованому Криму. А в Москві брав участь у концерті на підтримку окупації півострова.

У березні 2021 року прокуратура АР Крим і міста Севастополя розпочала кримінальне провадження щодо 23 російських артистів, серед яких і Лепс. Вони в травні 2018 року виступали на концерті з нагоди відкриття незаконно побудованого Керченського мосту з Росії до окупованого півострова.

Також Лепсу заборонений в’їзд у Латвію. За даними мінфіну США, російський співак пов’язаний зі злочинним синдикатом.