У Генштабі РФ почалася боротьба за владу – розвідка

Окупанти відправляють на війну випускників училищ та починають боротьбу за переділ влади.

Зараз відсутні ознаки намірів Кремля завершити війну в Україні найближчим часом, повідомляє Головне управління розвідки. Пробуксовування “спецоперації” стало каталізатором посилення прихованого протистояння всередині російського генералітету. Зокрема, у Генеральному штабі ворога.

“Розбіжність та прихована конкурентна боротьба між групами у Генштабі РФ існували ще задовго до початку війни в Україні. Але останні провали та спроби інших центрів сили в російському істеблішменті покласти на військових всю повноту відповідальності за невдачі призвели до різкого загострення протистояння”, – звітує ГУР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти вимагають засекретити їхню участь у війні проти України

У повномасштабній війні проти України збройні сили РФ вже залучили майже 45% автомобілів бригад матеріально-технічного забезпечення (2600 із 6000). Частину, що залишилася, прагнуть зберегти для логістичного забезпечення у випадку виникнення інших надзвичайних ситуацій. Зараз парк автомобільної техніки окупанти намагаються поповнити за рахунок викрадених в Україні машин.

“Продовжуються спроби проводити так звану приховану мобілізацію. Триває активна агітація, а також направлення в зону бойових дій випускників та курсантів військових училищ. Подібним чином поповнюється склад десантних підрозділів, що зазнали значних втрат на фронті. Зокрема, із запланованого на 25 червня випуску Рязанського вищого повітрянодесантного командного училища ім. Маргелова більшість випускників хочуть одразу відправити до районів оперативного призначення в Україні”, – йдеться в повідомленні.

Президент Російської Федерації Володимир Путін найближчим часом навряд чи запровадить у Росії воєнний стан. Зараз російський диктатор ще боїться проводити офіційну мобілізацію, а тому намагається йти шляхом прихованої.