Що продають загарбники: показали відео з мелітопольського супермаркету

Російські окупанти захопили супермаркет АТБ у Мелітополі Запорізької області. Після відкрили там свій і назвали його “Мера”.

У ньому вже почали продати білоруські та крадені українські товари. Відео і фото із супермаркету опублікувало місцеве видання “РИА Мелитополь”.

За інформацією місцевих мешканців, кілограм розфасованого білоруського цукру обійдеться в 43 грн. На касі в магазині “Мера”, що на вулиці Героїв України, не дають решту дріб’язком. За поліетиленові пакети без ручки беруть по 1 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мелітополі окупанти зламують квартири, гаражі й викрадають авто

На другому поверсі супермаркету можна побачити у продажу вкрадені в АТБ продукти.

“Я одразу звернула увагу на, нехай нечисленну, групу товарів згаданого ширвжитку. Товар, явно, залишився від АТБ – чомусь подумалося: вже краще б місцеві містяни-мародери винесли. Продаються залишки, так званого, товару повсякденного попиту, і зокрема побутова хімія, які навіть стоять на тих самих полицях, помінялися лише цінники.

Там же стоять і пляшки з українським пивом, імпортними елітними спиртними напоями, нерозпродані АТБ у зв’язку із забороною на торгівлю алкоголем”, – повідомляють покупці.

Мешканці також розповіли, що ціни там вищі, ніж на місцевому ринку. Багато містян принципово вибирають виключно українську продукцію.

Російські загарбники в тимчасово захопленому Мелітополі зламують квартири й гаражі, де проводять обшуки. Це вони роблять під виглядом пошуку диверсантів і партизанів.