Російські окупанти планують бунти – Запорізька ОВА

Російські загарбники, які воюють на Запорізькому напрямку, продовжують скаржитися керівництву та “вже планують бунти”.

Такою інформацією володіють українські захисники, повідомив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв в Telegram 11 травня.

“Це ще раз підтверджує, що у наших непрошених гостей немає жодного шансу на Запорізькій землі. Тому що є лише один варіант розвитку подій: це перемога українського народу над рашизмом”, – ідеться в повідомленні.

За його даними, деяким підрозділам Запорізької тероборони вдалося просунутися вперед та закріпитись на нових позиціях. Сили оборони Запорізького краю спільно із ними нищать техніку та особовий склад ворога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Запорізькому напрямку росіяни пиячать і розстрілюють своє

“Минулої доби (10 травня. – Gazeta.ua) вони ліквідували 33 одиниці особового складу та ще 28 поранили. Також знищили шість “Градів”, два міномети, три бойові броньовані машини та п’ять одиниць автомобільної техніки. Такий високий професіоналізм українських захисників та захисниць ще більше деморалізує особовий склад російських загарбників”, – зауважив Куртєв.

Найбільш активні бої на Запоріжжі тривають в районі Оріхова, Поліг та Гуляйполя. Окупанти продовжують обстрілювати позиції наших військ. Також загарбники поповнюють свої запаси, вдосконалюють інженерне обладнання та застосовують комплекси радіоелектронної боротьби для блокування каналів радіозв’язку, додав він.

“Але, не зважаючи ні на що, українські захисники та захисниці міцно тримають лінію оборони та виконують поставлені перед ними завдання”, – запевнив чиновник.

Раніше повідомляли, що російські військові на Запоріжжі змінили тактику, намагаючись наступати на сході України. Вони аналізують тактику Збройних сил України, шукають їхні слабкі місця, проявляють обережність.

Противник намагається завдавати втрат підрозділам Сил оборони, проводить перегрупування та посилення своїх військ, нарощує систему вогневого ураження та матеріально-технічного забезпечення