Пивоваров забрав у російських артистів права на свої треки: “Я ні з ким не спілкуюся”

Виконавець, продюсер і сонграйтер Артем Пивоваров заявив, що забрав у виконавців з Росії усі права на свої треки. До повномасштабної війни, яку веде РФ проти України з 24 лютого, він активно співпрацював із російськими артистами та писав для них пісні.

Про це повідомив у коментарі в шоу “Ранок з Україною”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син Повалій відхрестився від її виступу в РФ: “Це окрема історія”

“Я ні з ким не спілкувався. До того ж, ми забрали всі права, і взагалі наших пісень там немає тепер”, – сказав співак.

Пивоваров співпрацював з багатьма російськими артистами. Зокрема, з Філіпом Кіркоровим, Мотом, а також з українськими виконавицями, які будують кар’єру на території країни-окупантки, – Регіною Тодоренко та Анною Сєдоковою. Кожен з них досі не висловився про російську агресію проти України.

Пивоваров народився і виріс у місті Вовчанськ на Харківщині. З 24 лютого він активно розповідає в соцмережах про війну, яку веде РФ проти України, та намагається донести правду до росіян. Також він приєднався до збору коштів і концертів на підтримку України Stand by Ukraine.

У мережі з’явилася інформація, що українським зіркам заборонили в’їзд до Росії на 50 років. Причиною стали їхні публічні висловлювання про війну, яку веде РФ на території України з 24 лютого.

До списку тих, кому закрили в’їзд на територію країни-окупантки, потрапили 30 українців. Серед них – тревел-блогер Антон Птушкін, ексведучий “Орла та Решки” Андрій Бєдняков, колишнє подружжя Володимир Дантес і Надя Дорофєєва, співачка Тіна Кароль та інші.