Українського тренера в Маріуполі вбив снайпер: стали відомі подробиці

У Маріуполі від рук російських окупантів загинув відомий український футбольний тренер Віктор Ткачук.

Про це в інтерв’ю “Футбол 24” повідомив хавбек одеського “Чорноморця” Ілля Путря, який розповів про подробиці смерті тренера.

“У Маріуполі загинув кум мого батькаУкраїнсько. Цей чоловік – відомий у Маріуполі тренер Ткачук Віктор Григорович”, – розповів Путря.

Футболіст повідомив, що за два дні до смерті Ткачука з ним розмовляв його батько, який вмовляв тренера покинути Маріуполь.

Втім, футбольний фахівець лише вивіз свою сім’ю у безпечне місце, а сам вирішив залишитися.

“Я чув, як тато по телефону просив і переконував, що Маріуполь все ж треба покинути, але він був настільки проукраїнським, настільки любив свою Батьківщину. Сказав, що не може просто так поїхати і захищатиме свій дім. Хоча насправді там вже не було що захищати”, – розповідає Ілля.

Гравець повідомив, що Ткачука застрелив снайпер, коли тренер гасив пожежу.

“Усе навколо палало, в його будинок також влучив снаряд, він гасив пожежу. Дружина Ткачука розповіла, що його застрелив снайпер. Іншої інформації ми не маємо”, – зауважив футболіст.

Віктор Ткачук – колишній гравець ФК “Стир” з міста Берестечко, футбольний тренер.

Ілля Путря є вихованцем “Шахтаря”, який також грав за “Маріуполь”. З 2020 року виступає за “Чорноморець”. Цього сезону Путря провів 15 поєдинків, у яких забив 1 гол і віддав 2 результативні передачі.