Бєдняков, який родом з Маріуполя, розповів про Азовсталь: “Це місто в місті”

Ведучий Андрій Бєдняков згадав, як працював на металургійному комбінаті в Маріуполі Донецької області.

Розповів, що працював на Маріупольському металургійному комбінаті імені Ілліча, в інтерв’ю проєкту “Денисов Time. Війна”.

“Я не просто жив у Маріуполі, а ще й працював на комбінаті заводу Ілліча. Можу з упевненістю сказати, що металургійні комбінати це місто в місті. Я бачив на власні очі, що там відбувається, і які є підземні тунелі.

На Азовсталі, на жаль, не був, але можу проводити паралелі. Чудово розумію, що таке металургійний комбінат. Зараз він є шматочком тієї сили та свободи, яка ще є в Маріуполі. Він незламний”, – сказав ведучий шоу “Де логіка?”, яке показує “Новий канал”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Позитив уперше розповів про смерть батька

Бєдняков якось зізнавався в в інтерв’ю проєкту “Слава+”, що хотів би зараз побувати в усіх куточках рідного міста.

“Я навіть на комбінат Ілліча пішов би погуляти. Ходив і вдихав би той сморід від заводу, і був би найщасливішою людиною в світі”, казав він.

В Instagram ведучий постійно публікує матеріали на підтримку рідного міста та висвітлює ті жахіття, які відбуваються в Маріуполі.

“Упевнений, що ті люди, які боронять нашу територію, зробили максимум, аби не пускати загарбників, що хочуть знищити наше місто. Знищити суверенну державу під назвою Україна”, писав Бєдняков.

Телеведучий Андрій Бєдняков, який став популярним після участі в тревел-шоу “Орел та Решка”, повідомив про смерть матері. Вона понад місяць перебувала в блокованому російськими окупантами Маріуполі.