Син Повалій відхрестився від її виступу в РФ: “Це окрема історія”

Син виконавиці Таїсії Повалій Денис відреагував на її виступ у Росії. Тоді вона не лише розважала росіян на концерті до Дня Перемоги, а й виконала українську “Пісню про рушник”.

Українські зірки вже встигли прокоментувати участь Повалій, яка досі не висловилася про російську агресію проти України, у московському заході. Реакцію на виступ матері вирішив висловити й Денис, про що написав в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зять Тимошенко засвітився в паризькому клубі – відео

“Не треба про маму сюди, гаразд? Це зовсім окрема її історія, і я не маю до неї стосунку”, – відхрестився він.

Також син Повалій, який нині з дружиною і сином перебуває в іспанській Валенсії, поділився думками про війну. Однак не зазначив, що її веде РФ проти України.

“Нині війна. А що далі? Начебто в душі поменшало занепокоєння (боровся із собою, як міг), а майбутнє однаково затуманене, настрій – протерти запилюжений плінтус. Якось розрулиться, пишете ви на своїх сторінках з усмішками. Що ж, вірю в людей до останнього. Миру нам”, – написав Денис.

Повалій, яка досі мовчить про російську агресію проти України, розважала росіян 9 травня. Вона виконала “Пісню про рушник” на концерті, що транслював пропагандистський телеканал “Россия 1”. До того ж на заході в Москві до Дня Перемоги співала українською.