В Сєвєродонецьку окупанти перебили магістральний газопровід, місто залишилося без газу

В Сєвєродонецьку окупанти через обстріли артилерії пошкодили магістральний газопровід. Мешканці міста остаточно залишились без побутового газу.

Про це повідомив очільник області Сергій Гайдай в Telegram.

Голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай розповів, що місто залишилося без газу, внаслідок ударів газопровід був перебитий і розгерметизувався, ГРС перекрили для запобігання серйознішій аварії.

«Сьогодні вдень російська армія вчергове вдарила артилерією та системами залпового вогню по Сєвєродонецьку. Єдине, що залишалося в місті із комунікацій працюючим, – це газопостачання. Далеко не у всіх будинках, але у старих районах у багатьох домівках блакитне паливо було», – зазначив Гайдай.

До обстрілів місцеві мешканці могли приготувати собі їжу в старій частині міста, а тепер містяни втратили можливість навіть нагрівати воду.

Також за минулу добу на Миколаївщині унаслідок ворожих обстрілів поранення отримали 15 людей.

Російські літаки в черговий раз обстрілювали некерованими ракетами прикордонні території Чернігівської області. Внаслідок чого сталася пожежа, її загасили.

До осені в Києві планують відновити 20 будівель, у яких не пошкоджено несучих конструкцій. Взагалі внаслідок обстрілів російської армії постраждало 390 будівель.