Окупанти провалили заходи на 9 травня в Маріуполі

У Маріуполі провалилися пропагандистські заходи російських окупантів на 9 травня. Їх перенесли в Приморський район, бо не впоралися із завалами в центрі. Маріупольці не захотіли працювати за їжу.

Не спрацювала агітація від самоназваного мера Костянтина Іващенка “працювати за зарплату”. Про це написав радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram.

Люди на місце святкування не прийшли та не дали пропагандистам зробити ролики.

“Купа нагнаних російських журналістів і “блогерів” вимушені були радикально кадрувати відео та накладати музику аби показати хоча б щось. Навіть “відновлення комсомольця” на меморіалі та повернення радянських назв – площі Воїнів Визволителів і вулиці Грушевського – не дали очікуваного ефекту ейфорії”, – пише Андрющенко.

Окупанти не можуть знайти освітян, які захочуть на них працювати.

Зрадники контролюють обмінники валют, де курс гривні до рубля 1,7/1,8. У Донецьку 2,2. Маріупольці відкрито скаржаться на це.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти звозять до братської могили під Маріуполем сотні вбитих містян

Незадоволення діями підконтрольної окупантам “міської влади” зростає. Андрющенко вважає, що бюджети з РФ вже розкрали.

9 травня в захопленому Маріуполі Донецької області російські окупанти влаштували так зване свято Перемоги, але на нього ніхто з місцевих не прийшов. На “масштабну акцію”, окрім окупантів і колаборантів, ніхто не з’явився.