Російська армія обстріляла підрозділи ЗСУ на Запорізькому напрямку

На Запорізькому напрямку противник активних бойових дій не проводив.

Готується до відновлення штурмових дій, щоб покращити своє тактичне положення, повідомила обласна військова адміністрація в Telegram вранці 10 травня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Запорізькому напрямку росіяни пиячать і розстрілюють своє

“Російська армія обстріляла підрозділи наших військ та цивільної інфраструктури. Зосередилась при цьому на обороні зайнятих рубежів, щоб не допустити просування підрозділів сил оборони Запорізького краю у напрямку державного кордону України. Ворог регулярно проводить повітряну розвідку”, – ідеться в повідомленні.

Унаслідок ворожих обстрілів у Гуляйполі горів дах житлового будинку, господарча споруда та ще одне приміщення, що не експлуатувалося. Полум’я охопило житловий будинок площею 100 кв. м. В Оріхові через російські обстріли горів житловий будинок на площі 56 кв. м, додали в ОВА.

Українські війська звільнили села Верхній Салтів, Замуйлівка, Байрак, Рубіжне у Вовчанському районі Харківської області. Вороги відходять подалі від Харкова. У звільненні брали участь бійці Збройних сил України Харківського 227-го батальйону 127-ї бригади тероборони.