The Rasmus і Kalush Orchestra ошелешили фанів спільним виконанням Stefania

Гурт Kalush Orchestra, який представляє Україну на Євробаченні-2022, та ще один учасник пісенного конкурсу, фінський рокгурт The Rasmus заспівали разом.

The Rasmus спочатку виконали уривок конкурсної пісні представників України Stefania. А згодом за лаштунками виконали сингл разом з Kalush, а також уривок із In the shadows. Відео опублікували в мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повалій, яка мовчить про війну, розважала росіян “Піснею про рушник”

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Новий канал (@novy_channel)

Учасники колективів зустрілися під час офіційного відкриття музичного конкурсу, що пройшло 8 травня в італійському Турині.

Фанати гуртів були в захваті від такого дуету, про що написали в коментарях:

“Якби у The Rasmus були сопілки в мелодії як тут, то вони перемогли б. Вони такого шарму додають”, “The Rasmus співає українською – тепер я бачила все. Ні, не все, ще хай Україна переможе у війні”, “Як круто вийшло. The Rasmus – один з моїх улюблених гуртів, і як же це приємно бачити таку класну від них підтримку”.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от KALUSH (@kalush.official)

В італійському місті Турин 8 травня пройшло відриття Євробачення-2022. На пісенному конкурсі Україну представляє гурт Kalush Orchestra. Серед 40 представників інших країн, гурт Kalush Orchestra з’явився на доріжці шостим.